SPRITE suomiwaketour @ Ridenjoy Wakepark

Yeeeww!! SPRITE Wetsuits At The Park 2019 -suomiwaketour kolmas stoppi on Helsingissä! Ilmoittautuminen alla olevasta linkistä ja paikkoja sessareille on tälläkin kertaa rajoitetusti! Lähde mukaan ennennäkemättömään kisaformaattiin tai tule seuraamaan ja kokemaan maailmanluokan wake-trikit paikan päälle!

Ridenjoyn etapin erikoisuutena on valokuvakilpailu! Perjantain ja lauantain aikana on mahdollista yhdessä ammattivalokuvaajien kanssa visioida ja toteuttaa huikein wakevalokuva. Sunnuntaina kilpailusessarit normaalisti ja samassa yhteydessä äänestetään kuvista paras, josta tehdään taulu Ridenjoy Wakeparkin seinälle!

SPRITE Wetsuits At The Park on Wakeboarding Finlandin järjestämä virallinen kilpailukiertue, joka alkaa Laguunista ja huipentuu Helsingissä elokuun lopulla pidettävään finaaliin. Kahdeksassa osakilpailussa painotetaan tyyliä, temppujen näyttävyyttä ja ennen kaikkea yhteistä hauskanpitoa! Näissä ”jamittelusessareissa” kilpailijat itse äänestävät toisistaan voittajan, joka kerää osakilpailuista kiertueen kokonaisvoittoon tarvittavia pisteitä.

Tänä kesänä ympäristöystävällinen kaapeliwake nostetaan sille kuuluvalle paikalle suomalaisessa urheiluskenessä. Nuoret haastajat laittavat kokeneemmat kilpailijat ahtaalle, ja uudet innostuneet löytävät valloittavan lajin jossa ylittää itsensä!

Lisätietoa tapahtumasta: fwwf.fi/suomiwaketour

Kiertuetta mahdollistamassa:
FWWF,
SPRITE,
StickIt.fi,
Barebells,
Ridenjoy Wakepark