Seuraamme tilannetta tarkkaan, ja avaamme puisto tänään 1. Toukokuuta joillakin rajoituksilla!
Ridenjoy wake park avataan ainakin toistaiseksi. Seuraamme tarkkaan valtakunnallista tilannetta koskien koronavirusepidemiaa sekä siihen liittyviä viranomaismääräyksiä. Muutoksia puistojen toimintaan voi tulla nopeallakin aikavälillä.
Otamme hyvin vakavasti koronavirustilanteen, jonka vuoksi olemme tehneet uusia suosituksia koskien vesilautailupuiston toimintaan.
 
Jatkossa päivitämme aukiolotilanteita nettisivuille: www.ridenjoy.fi
 
Jos haluat tulla harrastamaan (wakemaan)
• Yhdellä tunnilla saa olla enintään neljä wesilautailijaa samanaikaisesti.
• Suosittelemme, että pukuhuoneita ei käytettäisi, mutta jos se on välttämätöntä, suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan. Lisäksi järjestimme ulos hyvin ilmastoidun pukuhuoneen. Sauna ei ole toiminnassa.
• Vuokrattavat märkäpuvut, liivit ja kypärät ei ole saatavilla. Vesilautailun harrastaminen on mahdollista vain omilla välineilla!
• SUP vuokraus on saatavilla paikanpäältä kassalta, ilman varausta.
• Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluvat eivät tulisi puistoon 1.5.-31.5. välisenä aikana. Tämän lisäksi, mikäli on saapunut ulkomailta (14 vrk:n sisällä) tai on flunssan oireita tai jos samassa taloudessa asuva on asetettu eristykseen koronan takia, niin ei saa tulla puistoon 1.5.-31.5 välisenä aikana.
 
Ajanvaraus ja -maksu
Vesilautailuvuoron voi varata normaaliin tapaan netistä tai kassalta. Suosittelemme maksua etukäteen verkossa tai korttimaksua.
 
Ryhmien varaukset ovat saatavilla enintään 4 hengelle.
 
Toivotan hyvinvointia kaikille ja muistutamme, että yksilölliset ulkourheilulajit vahvistavat immuunijärjestelmää.

Hyvää Vappua!
 
T. Ridenjoy wake park
info@rienjoy.fi