Wakepark Ridenjoy: Usein kysytyt kysymykset vesilautailusta ja wakeparkista

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka löydän perille?

Polkupyörällä, skootterilla tai jalkaisin kahdesta suunnasta:

– Espoosta Gallen-Kallela-tietä pitkin Helsinkiä kohti ylittämällä kummatkin Tarvo-kevyenliikenteen sillat.

– Helsingistä Espoon suuntaan Munkkiniemenrannan ja Ritokalliontien kautta.

Autolla:

– Ajamalla perille pääsee vain Munkkiniemen kautta ajamalla Munkkiniemenrantaa Ritokalliontielle tai Tiilimäen kautta Ritokalliontielle. Ajathan varovasti nopeusrajoituksia noudattaen Munkkinimessä, koska kadut ovat kapeita ja niillä on jalankulkijoita, sekä leikkiviä lapsia.

Kuinka saan teihin parhaiten yhteyden?

Paras ja varmin tapa ottaa meihin yhteyttä on lähettää viesti verkkosivujemme kautta https://ridenjoy.fi/yhteystiedot/ tai lähettää sähköpostia osoitteeseen. Satunnaisten kiireiden vuoksi vastaamme asiallisiin viesteihin työpäivän lopussa tai aikaisin aamulla. Soita tarvittaessa. Ennen kuin lähetät meille kysymyksiä, lue tällä sivulla olevat kysymykset ja vastaukset.

Mitä lautailu maksaa?

Lippu maksaa 25 € ja 10 € välinevuokra lisätään hintaan, jos tarvitset märkäpuvun ja/tai laudan. Pelastusliiviä ja kypärää on pakko käyttää, ja niitä voi lainata ilmaiseksi. Radan vuokraus ryhmälle tunniksi sisältää varusteet ja opastuksen kaikille (enintään 4 hengelle), ja maksaa 140 € / tunti. Hinta sisältää kaikkien tilojemme ja wakeboardaus / SUP / pöytäjalkapallon / grillin vuokrausvälineiden rajoittamattoman käytön ja ohjeet. Hinnastomme löydät täältä https://ridenjoy.fi/hinnasto/ .

Voinko tulla varaamatta aikaa?

Voit tulla paikalle ja tiedustella vapaista ajoista. Pääset seuraavalle tunnille, jossa on tilaa. Sesonkina melkein kaikki ajat varataan verkossa etukäteen, joten emme voi taata sinulle aikaa. Voit varmistaa lautailun varaamalla ajan verkossa. Saavu puistoon viimeistään 15 minuuttia ennen aikasi alkamista. Lautailuaika alkaa ja päättyy aina tasatunnein.

Millä tavoin voin maksaa?

Pankkikortti, käteinen, Smartum-seteli ja Smartum-sovellus, Edenred, Edenred-lounas (ruokaa kahvilasta), E-passi, Eazybreak, Eazybreak-lounas (ruokaa kahvilasta).

Täytyykö minun osata lautailla?

Ei suinkaan! Annamme sinulle kaikki ohjeet! Ainoa vaatimus on uintitaito ja perustasoinen kunto. Kaikki ensikertalaiset lähes poikkeuksetta pääsevät pystyyn ja kokevat lautailun riemun ajaen radalla ilman ongelmia.

Mitkä ovat ikärajoitukset?

Ikärajoituksia ei ole. Tärkeintä on turvallisuus. Siksi lautailijan tulisi tuntea olonsa vedessä mukavaksi ja kyetä uimaan. Nuorin lautailijamme on ollut 4-vuotias ja vanhin 67-vuotias. Toivomme lautailijan olevan vähintään 6-vuotias (riippuen yksilöllisestä fyysisestä kehityksestä).

Entä jos en onnistu?

Meillä on hyvä valmennuskokemus ja pyrimme löytämään sinulle sopivat ohjeet. Jos se ei onnistu, voimme vetää sinut vedenpintaa pitkin pois. Tämä on myös hauskaa, sekä erinomaista hierontaa ja venytystä koko vartalolle.

Minulla on tuki- ja liikuntaelin sairaus, voinko silti kokeilla?

Wakeboard -lautailu rasittaa selkää ja raajoja. Jos olet epävarma, tarkista lääkäriltäsi.

Minulla on lasit. Voinko käyttää niitä radalla? Entä piilolinssit?

Voit käyttää silmälaseja radalla, mutta ne tuskin kelluvat. Varmista, että silmälasisi pysyvät turvassa. Piilolinssejä voi myös käyttää, mutta ne voivat kaatuessasi kadota.

Minulla on leijalauta, voinko lautailla sillä tällä radalla?

Ehdottomasti. Kaapelirata soveltuu hyvin leijalautailuun harjoitteluun. Kaapelin avulla voit harjoitella lautailua. Ensikertalaisille on usein haastavaa keskittyä sekä leijan että laudan hallintaan samanaikaisesti. Kun olet lautaillut radallamme, niin voit seuraavalla leijalautailu kerralla keskittyä enemmän leijan hallintaan. Leijalaudan evät on kuitenkin irrotettava, koska et voi käyttää niitä radan obstaakkeleilla.

Mitä minun pitää ottaa mukaan?

Sinulla on oltava uimahousut tai bikinit. Suosittelemme myös rantatossuja ja pyyhettä.

Onko RIDENJOY:ssa suihku?

Meillä ei ole suihkua tai vesihanaa, koska emme ole yhteydessä kaupungin vesiverkkoon. Jos haluat täyttää juomapullosi, huolehdi tästä etukäteen. Samasta syystä meillä on vain biokäymälä. Puiston asiakkaille WC on maksuton ja ohikulkijoille 1 EUR.

Onko RIDENJOY:lla sauna?

Meillä on puiston asiakkaille tarkoitettu ”sauna” lämmittelyä varten. Tämä kuuma huone ei ole sauna sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta se lämmittää mukavasti keväällä ja syksyllä lautaillessasi kylmässä vedessä. Se on ilmainen kaikille wakeboard-kävijöille. Sitä ei voi vuokrata tai käyttää vain saunana. Lattiassa ei ole vedenpoistoa, ja siksi pyydämme sinua rajoittamaan löylyn heittämisen määrää. Talvella saunaa ei voi käyttää metallista valmistetun rungon ominaisuuksien vuoksi.

Voinko käyttää trampoliinia RIDENJOY:ssa?

Puiston trampoliini on tarkoitettu puiston asiakkaille. Se on suunniteltu ensisijaisesti veryttelyyn ennen lautailua ja lautailijoiden temppujen harjoitteluun. Meillä on pehmeä lauta ja köysi käsisijalla temppujen harjoitteluun, jota voit käyttää puiston henkilökunnan luvalla. Trampoliinin käyttö on puiston asiakkaille maksutonta. Trampoliinilla saa hyppiä vain yksi kerrallaan ja ilman kenkiä. Useampi hyppijä ja kengät jalassa hyppiminen johtaa trampoliinin nopeaan hajoamiseen. Trampoliinia voidaan käyttää turvallisuussyistä vain puiston aukioloaikoina.

Voinko rullalautailla RIDENJOY: n miniramppilla?

Puistomme miniramppi on tarkoitettu puiston asiakkaille, rentoutumiseen ja chillailuun. Pyrimme tekemään siitä mukavan helpon, jotta se sopisi kaiken tasoisille rullalautailijoille kuten lapsille ja aloittelijoille. Kokeneet ja ammattilaiset näyttävät siinä parhaat temppunsa helposti.

Potkulaudalla ajaminen on kielletty, koska luiska on valmistettu pehmeästä vanerista. Metallisen potkulaudan käyttö voi vahingoittaa minirampin pintaa.

Turvallisuussyistä miniramppia saa käyttää vain puiston aukioloaikoina, eli puiston ollessa suljettu on ramppi suljettu.

Pyydämme kaikkia lautailijoita olemaan ymmärtäväisiä, koska luiskan rakentaminen ja ylläpito on kallista. Ole hyvä äläkä roskaa aluetta tai toimi välinpitämättömästi. Suojaa ramppia vaurioilta. Kaikilla asiakkailla on oikeus käyttää ramppia ja riittää, että ostat jotain kahvilastamme. Otamme mielellämme vastaan lahjoituksia minirampin ylläpitoa varten.

Voinko grillata RIDENJOY:ssä?

Meillä on grilli huvimajassa, joka on tarkoitettu puiston asiakkaille. Voit grillata kahvilastamme ostettuja makkaroita ja vaahtokarkkeja. Tässä tapauksessa sinun tulee myös ostaa meiltä polttopuuta. Grilliä saa käyttää vain puiston aukioloaikoina turvallisuussyistä. Jos haluat valmistaa mukanasi tuomaa ruokaa, suosittelemme käyttämään muuta grillauspaikkaa tai pyytämään meiltä lupaa grillin käyttöön. Jos haluat isännöidä tapahtumaasi grillihuvilassamme, keskustele siitä kanssamme etukäteen.

Mitä voin ostaa RIDENJOY-kahvilasta ja kaupasta?

Kahvilastamme voit ostaa ​​kahvia, kylmiä juomia, tuoreita leivonnaisia, välipaloja, jäätelöä ja makkaroita grillattavaksi, voileipiä, virvoitusjuomia ja olutta. Myymme myös eurooppalaisia ​​ja thaimaalaisia ​valmis​ruokia, lämmitämme ne puolestasi kellonajasta riippuen.

Myymälästämme saat erilaisia wakeboardaus-välineitä ja niihin liittyviä tuotteita: laudat, siteet, märkäpuvut, pyyhkeet, surffiponchot, T-paidat, collegepaidat ja hatut.

Voinko juoda alkoholia RIDENJOY wake -puistossa?

Kahvilassamme on lupa myydä mietoja alkoholijuomia. Alkoholijuomien nauttiminen on sallittu vain anniskelualueellamme kahvilan sisällä, terassilla ja grillihuvimajassa. Alkoholin nauttiminen muualla puiston alueella on kielletty.

Puistossa urheilu alkoholin vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty. Suosittelemme, ettet juo alkoholia ennen urheilusuoritusta, koska voimme kieltää sinulta osallistumisen urheiluun.

Oman alkoholin tuominen ja juominen puiston alueella on kielletty.

Varauskalenterissa ei näy aikoja haluamani päivänä?

Kalenterissamme näkyy vain vapaat ajat. Jos kalenteri näyttää valkoista, tarkoitta se kyseisellä päivällä kaikkien aikojen olevan varattu.

Miten voin peruuttaa varatun ajan?

Voit peruuttaa varauksesi verkossa käyttämällä varausvahvistuskirjeemme linkkiä. Jos et pysty tekemään sitä verkossa, soita meille niin peruutamme varauksesi. Pyydämme sinua peruuttamaan tai ilmoittamaan meille peruutuksesta viimeistään 4 tuntia ennen varaamasi ajoajan alkua. Ryhmälle varatut ajat on peruutettava viimeistään päivää ennen lautailuajan alkua.